EΚΤΑΚΤΟ! Πούτιν : «Παίρνουμε πίσω την αναγνώριση στην Σκοπίων ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Ραγδαία εξέλιξη... (ΒΙΝΤΕΟ)


Έτοιμος δηλώνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν να πάρει πίσω την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία», σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με τα δεδομένα που υπάρχουν με βάση δηλώσεις του Ρώσου ηγέτη. 


Η απόφαση αυτή έρχεται να κατασταλάξει μετά τις κρίσιμες εξελίξεις με τη μαφιόζικη εκτέλεση του Σέρβου πολιτικού και ηγέτη της σερβικής κοινότητας του Κοσόβου, Όλιβερ Ιβάνοβιτς και τη  φόρα που έχουν πάρει Αλβανοί σε Σκόπια και Κόσοβο για να υλοποιήσουν την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας», φόρα που θέλει να ανακόψει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Άλλωστε, ήδη από το 2012 ο πρόεδρος της Ρωσίας αναγνώριζε ότι ο Μέγα Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, μην αφήνοντας περιθώριο για αμφιβολίες και αντιρρήσεις: 



(Εναλλακτικά ΕΔΩ

[voicenews]


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε



loading...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Βέβαια δεν είναι στο χέρι μου και ούτε στις προτεραιότητες και στις αρμοδιότητες του Πούτιν, αλλά εάν πάρει άμεσα πίσω την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία», αυτό θα είχε μεγάλο αντίκτυπο, θα είχε πάρα πολύ μεγάλη σχέση με τις αποφάσεις που θα πάρουν οι δικοί μας.
    Προδότες μεν, αλλά δε θα τολμούσαν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" κάτι εάν η Ρωσία έπαιρνε πίσω την αναγνώριση με αυτό το όνομα. Δε θα τολμούσαν να πάνε τόσο κόντρα στον ελληνικό λαό, όταν μια υπερδύναμη ...τους έδειχνε το δρόμο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.