Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε!!!


Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε.
Το παλιό αφεντικό της Ferrari, Ζαν Τοντ, που επανεξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για τρίτη συνεχή φορά παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 71, έκανε δηλώσεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ.


Και παρότι η κατάσταση του Γερμανού 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1 φέρεται να χειροτερεύει, εκείνος εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Μας λείπει ο Μάικλ. Αλλά είναι εδώ, ακόμη παλεύει! Η μάχη του συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι σπουδαίος για μένα. Ένας πραγματικός φίλος», ήταν τα λόγια του, εμφανώς συγκινημένου, Γάλλου.

Να πούμε, πάντως, πως ο Σουμάχερ παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ενώ μάλιστα φαίνεται να χειροτερεύει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο Kaizer έχει υποστεί μη αναστρέψιμη νευρολογική βλάβη.

Το πλέον τραγικό είναι ότι ο άνθρωπος έχει συρρικνωθεί χάνοντας 14 εκ. από το ύψος του! Είναι πια 1,60μ. από 1,74μ. που ήταν και ζυγίζει μόλις 45 κιλά! Δε μπορεί να μιλήσει, να κινηθεί και βρίσκεται σε τεχνική υποστήριξη.

Θυμίζουμε πως στις 29 Δεκεμβρίου 2013 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από εκείνο το τραγικό ατύχημα του «Σούμι».

[fanpage]   [newsitamea]





loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια