Οι γυναίκες προτιμούν τους φαλακρούς Θεωρούνται κυρίαρχοι - Τι έδειξε μεγάλη έρευνα


Κάθε γυναίκα έχει το δικό της γούστο στους άνδρες. Άλλες τους θέλουν με μούσια, άλλες με κοιλιακούς και άλλες φαλακρούς.

Ναι, οι τελευταίοι έχουν μπει για τα καλά στη λίστα με τις προτιμήσεις των γυναικών, οι οποίες γοητεύονται στη θέα τους. 


Η αλήθεια είναι πως πολλοί άντρες έχουν κόμπλεξ με τα μαλλιά τους και τρελαίνονται καθώς τα βλέπουν να αραιώνουν, με τους περισσότερους να...
προτιμούν να τα κουρέψουν. Και όπως φαίνεται πολύ καλά κάνουν. 

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια ζήτησαν από ομάδες ανδρών και γυναικών να βαθμολογήσουν φωτογραφίες ανδρών σύμφωνα με την ελκυστικότητα, την εμπιστοσύνη και την κυριαρχία.

Οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν τους καραφλούς άνδρες, ακόμη και εκείνους που είχαν ξυριστεί με ψηφιακό τρόπο, ως πιο ισχυρούς από εκείνους με παχιά ή αραιά μαλλιά.

«Η επιλογή να απαλλαγούμε από τα μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα μια μορφή μη λεκτικής συμπεριφοράς, μια μορφή έκφρασης που μεταδίδει πληροφορίες για τον εαυτό μας που αλλιώς είναι δύσκολο να παρατηρηθούν», σημειώνει η μελέτη, υποστηρίζοντας πως οι φαλακροί άνδρες μπορεί να είναι πιο πεπειραμένοι από τους άλλους.


Η μελέτη ανέφερε, επίσης, πως η αντίληψη ότι οι φαλακροί άνδρες είναι πιο κυριαρχικοί σημαίνει πως «μπορούν να τα πάνε και καλύτερα στις οικονομικές διαπραγματεύσεις».

[nyxtobaths]





loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια