Ο συριακός Στρατός «ρίχνει» στην μάχη το ρωσικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων «BM-27 Uragan» (φωτό, βίντεο)


Στις 8 Σεπτεμβρίου, Το τάγμα «Tiger» του συριακού Στρατού και η Συριακή Ρεπουμπλικανική Φρουρά (SRG) ξεκίνησαν μια στρατιωτική επιχείρηση που αποσκοπούσε να λυθεί η
πολιορκία του ISIS στην αεροπορική βάση της  Deir Ezzor. Η επίθεση αυτή έγινε ταυτόχρονα με την απελευθέρωση του χωριού Ash-Sholah.

Μετά την απελευθέρωση του Ash-Sholah, οι Κυβερνητικές Δυνάμεις επιτέθηκαν στις θέσεις του ISIS προς τον κυκλικό κόμβο Panorama που βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο Σόχνα-Deir Ezzor στη Νότια Deir Ezzor.

Το τάγμα «Tiger» και η SRG επιτέθηκαν στις θέσεις του ISIS στην περιοχή του νεκροταφείου κοντά στο Όρος Tharda από την κατεύθυνση της βάσης της 137ης Ταξιαρχίας. Περίπου 8 μέλη του ISIS σκοτώθηκαν από τις συγκρούσεις στην περιοχή.

Οι επιχειρήσεις του Στρατού και της SRG προήλθε μετά από μια έντονη εκστρατεία βομβαρδισμού από αέρα αλλά και από πυροβολικό. Συριακά μαχητικά έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 2 άρματα μάχης του ISIS δυτικά της βάση της 137ης Ταξιαρχίας, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές.

Οι φωτογραφίες από την βάση της 137ης Ταξιαρχίας δείχνουν επίσης ότι αναπτύχθηκαν τουλάχιστον δύο ρωσικά συστήματα εκτόξευσης ρουκετών «BM-27 Uragan», για να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις κατά του ISIS.


Το BM-27 Uragan είναι ένα βαρύ σύστημα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων με αποτελεσματική εμβέλια στα 35 χλμ. Και διαμέτρημα 220 χιλ.







Το «BM-27 Uragan»  σε δράση: 



ΠΗΓΗ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια